Főoldal / Sertés ételek / Ukrán rablóhús

Ukrán rablóhús

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Ukrán rablóhús

Ukrán rablóhús

Hozzávalók:

  • 30 dkg disznócomb
  • 20 dkg füstölt tarja
  • 4 fej lilahagyma
  • 6 szem burgonya
  • magyaros fűszerkeverék
  • tormás majonéz
  • saslikpálca
  • 1 dl olaj
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk.
A vöröshagymát megpucoljuk és felkockázzuk.
A kétféle húst felkockázzuk.

A nyársra felváltva felhúzzuk a hozzávalókat.
A sütőt előmelegítjük.
A tepsibe öntjük az olajat, beletesszük a rablóhúst és sütés közben locsolgatjuk.

Tipp / megjegyzés:
A nyársra tulajdonképpen bármi húzható amit szeretünk.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére