Zabpehely bundás pulykamell csicseriborsólisztben forgatva
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A pulykamellet tetszés szerinti szeletekre felvágjuk.
Besózzuk mindkét oldalát.
Kókuszzsírt vagy olajat melegítünk egy serpenyőben.
A húsokat megforgatjuk csicseriborsólisztben, majd felvert tojásban.
A zabpelyhet robotgépben (késeket használva) átdaráljuk, hogy apróbbak legyenek. Pici sót és borsot teszünk hozzá.
A tojás után ebben is megforgatjuk a húsokat.
A serpenyőben fedő alatt készre sütjük. (Közben egyszer megforgatjuk, hogy mindenkét oldala átsüljön.)
Tetszés szerinti körettel kínáljuk.
Nálam saláta készült hozzá.
A tetszés szerinti zöldségeket a salátához apróra vágjuk.
Az öntet: Joghurthoz olívaolajat, sót, oregánót, apróra vágott petrezselymet és szárított metélőhagymát teszünk. Összekeverjük és ráöntjük a salátára.