Zsebes karaj Tündi konyhájából
Hozzávalók:
A töltelékhez:
|
|
Elkészítés:
Az egész karajt jól megmossuk és kb. 1 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Zsebek között besózzuk és befűszerezzük.
A szeletek közti “zsebeket” megtöltjük sajttal, gépsonkával, hagymakarikával és paprikával. Végül a tetejét is megszórjuk fűszersóval.
A tepsi aljába egy kevés sört öntünk, és belehelyezzük a megtöltött húst. Alufóliával letakarjuk és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 2 óráig sütjük.
Mikor átsült, levesszük a tetejéről az alufóliát, grillre állítjuk a sütőt, és visszatesszük még kb. 5-10 percre sülni (pirulni).
Ha már langyosra kihűlt, kicsit ferdén felszeleteljük, és tetszés szerinti körettel kínáljuk.