

Csokis raffaello torta
Hozzávalók:Piskótához:
Csokis krémhez:
Kókuszos krémhez:
Díszítés:
|
|
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóiból 3 lapot sütünk egy 24 cm-es formában.
A pudingport, a cukrot, a lisztet összekeverjük, felöntjük a tejjel. A Rama margarint beledaraboljuk és megfőzzük. Hűlni hagyjuk, de közben néhányszor átkeverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük és belekeverjük a kókuszreszelék nagy részét. Egy keveset hagyjunk a díszítéshez.
Tálcára helyezzük az első lapot, megkenjük a csokis krémmel, rá a következő lapot.
Ezt követi a kókuszos krém 3/4 része, majd az utolsó piskóta.
A maradék kókuszos krémmel befedjük a tortát, megszórjuk kókuszreszelékkel.
Raffaellóval és csokigolyóval díszítjük.