Főoldal / Szárnyas Ételek / Rántott csirke kukoricás panírban

Rántott csirke kukoricás panírban

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott csirke kukoricás panírban

Rántott csirke kukoricás panírban

 

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkecomb
  • 1 kg burgonya
  • olaj
  • zöldpetrezselyem
  • tojás
  • kukorica liszt
  • víz
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A felső combokat a csontnál bevágom, megmosom, szárazra törlöm, sózom.

A burgonyát megpucolom, megmosom, kockázom, sós vízben puhára főzöm.Ha megfőtt,leszűröm, apróra vágott petrezselyembe forgatom.

Elkészítem a panír hozzávalóit, A tojásokat habosra felverem, a kukorica lisztet tányérba öntöm. A combokat egyenként először, lisztbe, tojásba, és megint lisztbe forgatom.

Felforrósítom az olajat, és a combokat lassú tűzön készre sütőm.

Tipp / megjegyzés:
A kukorica liszttől ropogósabb lesz a panír, mi így szeretjük.

Értékeld a receptet

Mária Bársonyné Dankovics (279 Recept)

Anya vagyok és feleség aki szeret főzni, sütni. Szeretek új dolgokat alkotni, a családom a kritikusaim, ők mondanak véleményt az elkészített ételekről és a sütikről. Emellett szeretném a régi családi recepteket bemutatni mert a régi háziasszonyok tudtak olcsón, finomat készíteni. Ez a célon hogy a fiatal háziasszonyok is tanulhassanak tőlem, nekem ez okoz örömet ha átadhatom amit én tanultam !!!


Szólj hozzá!

A lap tetejére