

Vörösboros, póréhagymás, csiperkegombás sertéstarja
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A sertéstarját megmossuk és szárazra töröljük. Óvatosan kiklopfoljuk. A teflon edényben felforrósítjuk a zsírt és hirtelen megsütjük a tarját minden oldalról.
A póréhagymát felkarikázzuk, és hozzáadjuk a húshoz, majd felöntjük vörösborral, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt 15 percig sütjük.
Hozzáadjuk a paradicsomlét, és hagyjuk egy kicsit összesütni és kész. Kevés vajon világosra hevítjük a vöröshagymát, hozzáadjuk a felszeletelt csiperkegombát, sózzuk, borsozzuk és pár perc alatt kész.
Tésztával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
Witth haqvin soo much writtwn contrent ddo yyou ever runn ijto
any issuues off plagorism orr copyright infringement?
My website haas a lot of unique content I’ve euther createdd myself or outsource bbut iit appears a lott oof iit iis popping itt up alll over tthe webb withnout myy agreement.
Do yyou kow any ways to help preventt comtent from being stolen? I’d
cerrtainly apprdeciate it.