Főoldal / Szárnyas Ételek / Almás-sajtos csirkemell

Almás-sajtos csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Almás-sajtos csirkemell

Almás-sajtos csirkemell

Hozzávalók:

  • 1 kiló filézett csirkemell
  • 2 közepes alma
  • 10 deka reszelt sajt
  • 2 tojás
  • 10 deka liszt
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemelleket félbevágjuk,de nem vágjuk teljesen szét, hanem szétnyitjuk, sózzuk, majd kicsit kiklopfoljuk.
Az almát apró vékony kis kockákra felvágjuk, a sajtot lereszeljük.

Az almát a sajttal összekeverjük. A kiklopfolt sózott hús szelet egyik felére rátesszük a sajtos almát tölteléket, majd ráhajtjuk a másik felét.
Hústűvel összetűzzük.

Lisztbe tojásba majd morzsába forgatjuk és lassú tűznél, nem túl forró olajban kisütjük.
Burgonyával, de rizs körettel is tálalható.

Jó étvágyat kívánok!

Értékeld a receptet

Domján Mária (556 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére