Főoldal / Szárnyas Ételek / Almás-sajtos csirkemell

Almás-sajtos csirkemell

Almás-sajtos csirkemell

Almás-sajtos csirkemell

Hozzávalók:

  • 1 kiló filézett csirkemell
  • 2 közepes alma
  • 10 deka reszelt sajt
  • 2 tojás
  • 10 deka liszt
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemelleket félbevágjuk,de nem vágjuk teljesen szét, hanem szétnyitjuk, sózzuk, majd kicsit kiklopfoljuk.
Az almát apró vékony kis kockákra felvágjuk, a sajtot lereszeljük.

Az almát a sajttal összekeverjük. A kiklopfolt sózott hús szelet egyik felére rátesszük a sajtos almát tölteléket, majd ráhajtjuk a másik felét.
Hústűvel összetűzzük.

Lisztbe tojásba majd morzsába forgatjuk és lassú tűznél, nem túl forró olajban kisütjük.
Burgonyával, de rizs körettel is tálalható.

Jó étvágyat kívánok!

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére