Főoldal / Birka / Marha / Bécsi szelet

Bécsi szelet

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Bécsi szelet

Bécsi szelet

Hozzávalók:

Ehhez a legfinomabb marhahúst használom

  • 1 kiló felsál
  • 10 deka liszt
  • 3 egész tojás
  • zsemle morzsa
  • olaj a kisütéshez
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A húst felszeletelem, klopfolom, sózom, és mint a rántott húst először lisztbe, tojásba majd morzsába forgatom.

Forró olajban szép pirosra megsütöm.

Petrezselymes burgonyával, és ahogy illik citrom karikával tálaltam.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére