Főoldal / Sertés ételek / Borsós hús szalmakrumplival

Borsós hús szalmakrumplival

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Borsós hús szalmakrumplival

Borsós hús szalmakrumplival

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéscomb
  • 1 kis csomagos fagyasztott borsó
  • 3 db csemegeuborka
  • olaj
  • bors, magyaros fűszerkeverék, pirospaprika
  • 1 nagy fej fokhagyma
  • 1 kg burgonya
Elkészítési idő:1óra 15 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGlutén mentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:igen

Elkészítés:

A húst megmossuk, és apró kockára vágjuk.
Feltesszük főni a megtisztított, apróra vágott fokhagymával, borssal, fűszerkeverékkel.

A borsót a felforrt vízbe tesszük, és 10 perc alatt puhára főzzük.

Ha megfőtt a hús, öntünk alá olajat, és megpirítjuk, hozzáadjuk a borsót, az apróra vágott csemegeuborkát, és meghintjük pirospaprikával. Pár perc alatt készre sütjük.

A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, hosszában apró csíkokra vágjuk, jól megtöröljük.
Bő, forró olajban készre sütjük.

Tipp / megjegyzés:
Vasárnapi ebéd volt, de akár vendégvárásra is tökéletes, gyorsan elkészíthető.

Értékeld a receptet

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére