Főoldal / Desszertek / Sárgabarackos pohárkrém Gizi konyhájából

Sárgabarackos pohárkrém Gizi konyhájából

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sárgabarackos pohárkrém Gizi konyhájából

Sárgabarackos pohárkrém

Hozzávalók:

(4-6 pohárhoz)

  • 50 dkg sárgabarack
  • 1 cs. Győri Édes Zabfalatok
  • 2 dl Hulala (v. habtejszín)
  • porcukor (ízlés szerint)
  • 2 cs. vaníliás cukor
  • őrölt fahéj (ízlés szerint)
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A jó érett sárgabarackot magozzuk ki, majd az ízlés szerinti mennyiségű porcukorral, őrölt fahéjjal, és a vaníliás cukorral turmixoljuk össze.

A poharak aljába morzsoljuk bele a zabfalatokat, majd kanalazzuk rá a barackturmix felét.

A Hulalát (v. habtejszínt) verjük kemény habbá, majd apránként, óvatosan keverjük össze a maradék pépesített sárgabarackkal.

Ezután a barackos habot kanalazzuk a poharakba, majd szórjuk meg a tetejét őrölt fahéjjal.
Tegyük be a hűtőbe, hogy kellően lehűljön, és az ízek összeérjenek.

Sárgabarackos pohárkrém Gizi konyhájából 5.00/5 (1 értékelés)

Gizi (311 Recept)

Szeretek sütni-főzni, és sokat kirándulni.Több évtizede sertepertélek a konyhámban kisebb, nagyobb sikereket elérve. Mára már szenvedélyemmé vált a sütés-főzés, így minden nap valami finomsággal kényeztetem a családomat, és a barátaimat. Szeretem a hagyományos, magyaros ételeket, de szívesen kipróbálok számomra új, és különleges ízvilágot is.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére