Főoldal / Desszertek / Joghurthab zabkeksszel és gránátalmával

Joghurthab zabkeksszel és gránátalmával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Joghurthab zabkeksszel és gránátalmával

Joghurthab zabkeksszel és gránátalmával

Hozzávalók:

  • 3 db sárgabarackos Danone joghurt (3×125 gramm)
  • 3 dl Hulala (v. habtejszín)
  • 3 ek. porcukor
  • 2 cs. vaníliás cukor
  • 1 mk. őrölt fahéj
  • 1 db gránátalma
  • 1 cs. Győri Édes zabkeksz
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A keverőtálba tegyük bele a joghurtot, adjunk hozzá 2 dl Hulalát (v. habtejszínt), valamint a porcukrot, a vaníliás cukrot, és az őrölt fahéjat, majd robotgéppel keverjük habosra.

A maradék Hulalát (v. habtejszínt) verjük fel kemény habbá, majd óvatosan, egy keverőkanállal keverjük hozzá a joghurthabhoz.

Az előkészített poharakba morzsoljunk bele 2 db zabkekszet, majd kanalazzunk rá a joghurthabból.

Ezután szórjuk meg a gránátalmával, ízlés szerint szintén morzsoljunk rá zabkekszet, majd kanalazzuk rá a maradék joghurthabot.
Az elkészült pohárkrémet rögtön tálaljuk, mert különben a ropogós zabkeksz elázik a joghurthabtól.

Joghurthab zabkeksszel és gránátalmával 5.00/5 (1 értékelés)

Gizi (306 Recept)

Szeretek sütni-főzni, és sokat kirándulni.Több évtizede sertepertélek a konyhámban kisebb, nagyobb sikereket elérve. Mára már szenvedélyemmé vált a sütés-főzés, így minden nap valami finomsággal kényeztetem a családomat, és a barátaimat. Szeretem a hagyományos, magyaros ételeket, de szívesen kipróbálok számomra új, és különleges ízvilágot is.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére