Joghurthab zabkeksszel és gránátalmával
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A keverőtálba tegyük bele a joghurtot, adjunk hozzá 2 dl Hulalát (v. habtejszínt), valamint a porcukrot, a vaníliás cukrot, és az őrölt fahéjat, majd robotgéppel keverjük habosra.
A maradék Hulalát (v. habtejszínt) verjük fel kemény habbá, majd óvatosan, egy keverőkanállal keverjük hozzá a joghurthabhoz.
Az előkészített poharakba morzsoljunk bele 2 db zabkekszet, majd kanalazzunk rá a joghurthabból.
Ezután szórjuk meg a gránátalmával, ízlés szerint szintén morzsoljunk rá zabkekszet, majd kanalazzuk rá a maradék joghurthabot.
Az elkészült pohárkrémet rögtön tálaljuk, mert különben a ropogós zabkeksz elázik a joghurthabtól.