Főoldal / Szárnyas Ételek / Csirkeszárnyak kukoricalisztbe forgatva

Csirkeszárnyak kukoricalisztbe forgatva

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkeszárnyak kukoricalisztbe forgatva

Csirkeszárnyak kukoricalisztbe forgatva

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny 
  • 20 dkg kukoricaliszt 
  • 1 kávéskanál szárnyas fűszerkeverék 
  • 1 mokkáskanál őrölt bors 
  • 1 evőkanál só 

A sütéshez: 

  • étolaj
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, végeit levágjuk, és a forgónál kettévágjuk.

A szárnyakat sózzuk, borssal és szárnyas fűszerrel megszórjuk.

A húst kukoricalisztbe forgatjuk, és bő olajban ropogósra sütjük.

Köretnek párolt zöldséget készítünk hozzá mirelit zöldségkeverékből és konzerv gombából.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére