Főoldal / Egytálételek / Töltött burgonya

Töltött burgonya

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött burgonya

Töltött burgonya

Hozzávalók:

  • 4 db nagy burgonya
  • 2 dkg vaj
  • 1 db tojás
  • 3-5 dkg sajt
  • bármilyen maradék felvágott
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A burgonyát megpucoljuk, hosszában kettévágjuk és sós vízben megfőzzük.

Kiszedjük a vízből és amikor lehűlt, egy kiskanál segítségével kikaparjuk a közepét. Megsózzuk és teszünk bele egy kis kocka vajat.

A tojást felverjük, megsózzuk és belekeverjük a kis kockákra vágott sajtot és felvágottat. (ez lehet füstölt főtt tarja, sonka, vagy bármi más amit szeretünk)

Megtöltjük vele a burgonyákat és megszórjuk a tetejét reszelt sajttal.

180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és szép pirosra megsütjük.

Melegen kínáljuk.

http://piroskonyha.blogspot.hu/2016/02/toltott-burgonya.html

Töltött burgonya 5.00/5 (1 értékelés)

Piroska Mezőné (8 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére