Főoldal / Szárnyas Ételek / Baconos csirkeszárnyak

Baconos csirkeszárnyak

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconos csirkeszárnyak

Baconos csirkeszárnyak

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny
  • 25 dkg szeletelt bacon
  • só ízlés szerint
  • 1 tk. szárnyas fűszerkeverék
  • 1 mk. cayennei-bors
Elkészítési idő:1óra 15 percFogyókúrás:igen
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, végeit levágjuk, majd a forgóknál ketté vágjuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel és cayennei borssal megszórjuk.

A szárny darabokat mérettől függően fél vagy egész szelet baconbe tekerjük és tepsibe tesszük.

Pici vizet öntünk alá és előmelegített sütőben lefóliázva 40-50 percet sütjük, majd levesszük a fóliát és a sütőbe visszatéve szép pirosra sütjük.

Köretnek főtt-sült burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Baconos csirkeszárnyak 4.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére