Főoldal / Szárnyas Ételek / Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell

Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell

Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 10 dkg tömlős krémsajt vagy bármilyen natúr kenhető sajt
  • 4 szelet bacon
  • 4 szelet sonka
  • 4 gerezd fokhagyma
  • őrölt fehérbors

A panírozáshoz:

  • finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A fokhagymát apróra vágjuk, majd elkeverjük a krémsajttal, ízesítjük sóval és borssal.

A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

A csirkemell szeletek egyik oldalára teszünk 1-1 szeletet a baconből és a sonkából, majd a fokhagymás krémsajtból is rakunk rá egy-egy kanállal. Ráhajtjuk hús a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Zöldséges rizst és salátát készítettem mellé köretnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tipp / megjegyzés:
Készíthetjük tormás krémsajttal is! Kipróbáltam és nagyon finom!

Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére