Főoldal / Sertés ételek / Párizsi sertésborda

Párizsi sertésborda

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Párizsi sertésborda

Párizsi sertésborda

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 30 dkg finom liszt
  • 2 db tojás
  • 3 dl tej
  • étolaj
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk és alaposan be sózzuk.
20 dkg lisztből, a tejből és a tojásokból csipet sóval sűrű palacsintatésztát keverünk.

A hússzeleteket (a maradék 10 dkg ) lisztbe majd a palacsintatésztába forgatjuk és bő olajban kisütjük.

Köretnek sült újburgonyát és párolt zöldséget készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Párizsi sertésborda 5.00/5 (2 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére