Főoldal / Levesek / Őszibarack krémleves

Őszibarack krémleves

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Őszibarack krémleves

Őszibarack krémleves

Hozzávalók:

  • 60 dkg őszibarack
  • 2 dl habtejszín
  • 2,5 dl víz
  • 2 evőkanál kristálycukor
  • 1 cs. vaníliás cukor
  • fél zacskó főzés nélküli vaníliás pudingpor
  • 1 késhegynyi fahéj
  • reszelt citromhéj
Elkészítési idő: 10 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A barackot megmossuk, meghámozzuk és kisebb darabokra vágjuk.

A barackot turmixoljuk össze a tejszínnel. Adjuk hozzá a cukrot, a vaníliás cukrot, majd ízesítsük fahéjjal és a reszelt citromhéjjal.

Szórjuk hozzá a pudingport. (Ha egy egész zacskónyit hozzáteszünk jóval sűrűbb lesz.)

Adjuk hozzá a vizet, és kézi habverővel keverjük jól össze. (A víz mennyiségével is variálhatunk a leves állagán.)

Tegyük a hűtőszekrénybe legalább egy órára.Miközben a leves lehűl, kicsit sűrűsödni fog.

Hidegen tálaljuk friss gyümölcsdarabokkal, vagy csak így magában egy kis tejszínhabbal a tetején.

Őszibarack krémleves 5.00/5 (8 értékelés)

Marcsi (646 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére