Főoldal / Sertés ételek / Rántott velő

Rántott velő

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott velő

Rántott velő

Hozzávalók:

  • 50 deka velő
  • 10 deka liszt
  • 2 egész tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a kisütéshez
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:3 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A velőt forró meleg vízbe teszem, így a hártyákat könnyen letudom húzni róla.

Besózom, majd lisztbe, tojásba, morzsába forgatom. Forró olajban kisütöm.

Saját készítésű majonézzel és hasáb burgonyával tálaltam.

Értékeld a receptet

Domján Mária (556 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére