Főoldal / Sertés ételek / Snidlinges krémsajtos töltött borda

Snidlinges krémsajtos töltött borda

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Snidlinges krémsajtos töltött borda

Snidlinges krémsajtos töltött borda

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 1 cs snidling
  • 1 db tömlős krémsajt
  • 15 dkg sonka
  • őrölt fehér bors
  • kevés finomliszt
  • 2-3 tojás
  • kevés zsemlemorzsa
  • étolaj
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A snidlinget és a sonkát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

Az apróra vágott snidlinget és sonkát elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal.

A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Szalmaburgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Snidlinges krémsajtos töltött borda 5.00/5 (1 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére