Főoldal / Szárnyas Ételek / Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival

Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival

Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival

Hozzávalók:

  • 2 db kacsacomb
  • 4 db újkrumpli
  • 2 szál petrezselyem
  • 20 dkg savanyított káposzta
  • 1 dl fehérbor
  • 2 db babérlevél
  • köménymag
  • őrölt fekete bors
  • 1 ek ecetes torma
  • 2 ek barackbefőtt
  • olívaolaj
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A kacsacombokat sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, és beteszem a hűtőbe 24 órára.

Másnap a kacsacombokat egy serpenyőbe helyezem, mellérakom az újkrumplit és a a káposztát, melyre babérlevelet rakok,.Borsozom és locsolok rá fehérbort. Beteszem a 200 C fokra előmelegített sütőbe.

A vége felé a krumplira szórom az apróra vágott petrezselymet.

Amikor megsült, tálalok.

A kacsacombot, krumplival, káposztával, barackkal és tormával tálalom.

Fehérborral fogyasztom.

Tipp / megjegyzés:
Egy finom, ünnepi fogás.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére