Főoldal / Szárnyas Ételek / Sült libamáj

Sült libamáj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült libamáj

Sült libamáj

Hozzávalók:

  • 15 dkg libamáj 
  • tej
  • 1/2 vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg libazsír
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • zsemle
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 1 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A májat megpucolom, beteszem egy tálkába, öntök rá tejet,  és beteszem egy éjszakára a hűtőbe.

Másnap egy serpenyőben zsírt olvasztok, belehelyezem a lecsepegtetett májat, mellérakom a négybe vágott fokhagymát, és a kettévágott vöröshagymát.

Jól átsütöm mindkét oldalán, kb 15 perc alatt.

A végén fűszerezem, sóval borssal.

Én zsemlével, a sült hagymával és savanyúsággal fogyasztottam, de fogyasztható más, tetszés szerinti körettel is.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


4 Hozzászólások

  1. buy aspirin 75mg online buy zovirax sale buy zovirax for sale

  2. order mestinon online buy mestinon buy rizatriptan 5mg generic

  3. purchase zovirax purchase zovirax sale cheap exelon 3mg

  4. cialis daily cost cialis sales buy viagra online

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére