Főoldal / Szárnyas Ételek / Baconba tekert sült csirkemáj krumplipürével

Baconba tekert sült csirkemáj krumplipürével

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconba tekert sült csirkemáj krumplipürével

Baconba tekert sült csirkemáj krumplipürével 1

 

Hozzávalók:

  • 1 zacskó csirkemáj
  • bacon szalonna
  • 4 db krumpli
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • saláta szív levél
  • paradicsom
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • curry
  • olíva olaj
  • vaj
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:50-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A krumplit meghámozom, kockára vágom és sós vízben megfőzöm.
A hagymákat felaprítom, olajon megdinsztelem, majd félreteszem.

A májat megmosom, borsozom, szórok rá paprikát, és betekerem a baconszalonna szeletekbe, majd a serpenyőben megsütöm.
A krumplit összetöröm, hozzáadom a megpirított hagymát, a vajat, sózom, borsozom, megszórom curryval, és összekeverem.

Tálaláskor teszek a tányérra májat, krumplit, és salátalevelekkel, paradicsommal díszítem.

Baconba tekert sült csirkemáj krumplipürével 3.00/5 (2 értékelés)

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére