Főoldal / Szárnyas Ételek / Töltött csirkecombok

Töltött csirkecombok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött csirkecombok

Töltött csirkecombok

Hozzávalók:

  • 6 darab csirkecomb
  • őrölt bors
  • petrezselyem zöld
  • száraz kenyér 
  • 1 tojás
  • 1 kiskanál zsír
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A combokat megmossuk,sózzuk, borsozzuk.

A száraz kenyeret beáztatjuk. A petrezselymet apróra összevágjuk.

A megdagadt kenyeret kinyomkodjuk, kicsit megsózzuk, hozzáadjuk a tojást, az apróra vágott petrezselymet és a zsírt. Alaposan összekeverjük a tölteléket.

A csirkecombok bőrét az egyik felénél felszedjük és a tölteléket betöltjük alá.
A hús tetejére is teszünk a töltelékből.

Egy hőálló edénybe, vagy jénaiba sorakoztatjuk a combokat, és 160 fokos sütőben alufóliával lefedve, majd a végén alufóliával lefedve puhulásig, majd alufólia nélkül pirulásig sütjük.
Krokettel fogyasztottuk, de tálalható sült burgonyával, burgonyapürével, rizzsel, párolt zöldséggel, vagy salátával is.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére