

Cukkinis-hagymás csirkemáj
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A cukkinit vágjuk fel kisebb kockákra. A vöröshagymát pucoljuk meg, vágjuk félbe, majd szeleteljük fel. A petrezselyemzöldet vágjuk fel apróra. A csirkemájat vágjuk fel kisebb darabokra.
Egy serpenyőbe hevítsük fel az olajat és a vajat, majd adjuk hozzá a felszeletelt vöröshagymát és kezdjük el párolni.
Amikor már kicsit összeesett, adjuk hozzá a felkockázott cukkinit, sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg a majoránnával, majd félig lefedve, kezdjük el párolni.
Amikor félpuhára párolódott, keverjük hozzá az apróra vágott petrezselyemzöldet, majd pár perc után a feldarabolt csirkemájat is.
Ezután addig pároljuk, míg a csirkemáj teljesen átsül. Közben kóstoljuk, és ha szükséges ízesítsünk utána. (pár perc elég a csirkemájnak, figyeljünk nehogy túlsüssük, mert kemény lesz)
Közben készítsünk ízlés szerint köretet. Én kuszkuszt készítettem, de illik hozzá pl. a rizs, a bulgur, de egy szelet friss kenyérrel is tunkolhatjuk.
Tálaláskor ízlés szerinti körettel kínáljuk. Egyszerű, gyorsan elkészül, és laktató étel.
szeretnék közétek tartozni. Köszönöm
azt is én írtam nem ismerlek benneteket de szivesen tartoznék közétek
Kedves Zsuzsa!
Örülünk, ha követed az oldalt. Ha vannak kipróbált receptjeid+képed hozzá szívesen fogadjuk
Feltöltheted itt az oldalon vagy elküldheted e-mailben a [email protected] címre.
Köszönjük!
Marcsi