Főoldal / Szárnyas Ételek / Halacska csirkemájjal, zöldhagymaszárral töltve

Halacska csirkemájjal, zöldhagymaszárral töltve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Halacska csirkemájjal, zöldhagymaszárral töltve

Halacska csirkemájjal, zöldhagymaszárral töltve

Hozzávalók:

  • 1 csomag leveles tészta
  • 40  dkg csirkemáj
  • 1 fej vöröshagyma
  • pirospaprika
  • só, bors
  • vegeta
  • majoranna
  • olaj
  • 2 kanál lecsó
  • zöldhagymaszár

A kenéshez:

  • 1 tojássárgája
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a lecsót, a fűszereket, és az apróra vágott csirkemájat. Készre főzzük.

2 db leveles tésztát, téglalap alakúra kinyújtunk. A közepére tesszük a májat és az összevágott zöldhagymaszárat.

Először a hal farkát alakítjuk ki,majd bevagdossuk két oldalt a tészta széleit és egymásra hajtjuk. Végül a fejrész marad, én szemnek köménymagot használtam,a hal úszójának háromszögeket kell kivágni a maradék tésztából, amit a tojássárgájával ragasztunk fel a  helyére.

Az egészet lekenjük tojássárgájával, és 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére