Főoldal / Vegetáriánus / Fetás cukkini tócsni

Fetás cukkini tócsni

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fetás cukkini tócsni

Fetás cukkini tócsni

Hozzávalók:

  • 2 közepes cukkini
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg fetasajt
  • 1 tojás
  • liszt (amennyit felvesz)
  • Só, bors
  • kevés olaj a sütéshez
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:3 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, és nagy-lyukú reszelőn lereszeljük. Sózzuk-borsozzuk, hozzákeverjük a tojást, a zúzott fokhagymát, az összemorzsolt fetasajtot, és annyi lisztet amennyit felvesz.

Egy serpenyőbe kevés olajat hevítünk, majd a masszából, egy evőkanál segítségével halmokat rakunk bele. Pár perc alatt, mindkét oldalát pirosra sütjük.
Egyszerű étel, gyorsan, kevés hozzávalóból.

Fetás cukkini tócsni 4.80/5 (5 értékelés)

Zsike54 (99 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére