Főoldal / Szárnyas Ételek / Baconos csirkemáj

Baconos csirkemáj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconos csirkemáj

Baconos csirkemáj

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemáj
  • 1 cs szeletelt bacon /40 dkg/
  • őrölt fekete bors
  • majoránna
  • szárnyas fűszer
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A csirkemájakat megtisztítjuk,szárazra töröljük.

A májakat fűszerezzük és 1-1 szelet baconbe tekerjük.

A betekert májakat tepsibe vagy jénaiba tesszük egymás mellé és előmelegített sütőben 15-20 perc alatt szép pirosra sütjük.

Köretnek burgonyapürét készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére