Főoldal / Desszertek / Velencei répatorta – paleo

Velencei répatorta – paleo

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Velencei répatorta – paleo

Velencei répatorta - paleo

Hozzávalók:

  • 3 tojás
  • 8 dkg eritrit (porrá őrölt)
  • 0,8 dl mandulaolaj v. puha kókuszvaj
  • 25 dkg sárgarépa finomra reszelve
  • 1 tk. vanília kivonat
  • 1/2 tk. őrölt szerecsendió
  • 1/2 bio citrom reszelt héja és leve
  • 25 dkg őrölt mandula
  • 1 kis marék mazsola
  • 4-5 szem aszalt sárgabarack apróra vágva

A tetejére:

  •  3-4 ek. fenyőmag vagy szeletelt mandula
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 6 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A tojásokat a porrá őrölt édesítővel habosra keverjük. Hozzáadjuk a finomra reszelt répát, a citromlevet és a mandulaolajat (vagy kókuszvajat) is, és elkeverjük.

A többi hozzávalót egy külön tálban elvegyítjük, majd ezt is a masszába keverjük. Egy 21 centis tortaformát kibélelünk sütőpapírral, és belesimítjuk a masszát. A tetejére szeletelt mandulát vagy fenyőmagot szórunk és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült e.

Finom, szaftos sütemény.

Velencei répatorta – paleo 5.00/5 (2 értékelés)

egy Hozzászólás

  1. Szeretem ezt az egészséges receptet! Reggelizni fog. Ha szereted a hasonló recepteket, javasoljuk, hogy próbálja meg ezt az egészséges reggeli süteményt is: https://www.fittboszi.hu/recept/liszt-es-cukormentes-sult-zabkasa

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére