Főoldal / Sertés ételek / Rántott hús csalamádéval

Rántott hús csalamádéval

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott hús csalamádéval

Rántott hús csalamádéval

Hozzávalók:

  • 4 szelet hús
  • liszt
  • 1 db tojás
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • olaj
  • házi készítésű csalamádé
  • 2 db chili paprika
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A húst egy kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom, szórok rá paprikát. A tojást felverem, a húst panírozom (liszt, tojás, prézli, majd újra tojás, prézli).

Egy serpenyőben bő olajban megsütöm.

Tálaláskor teszek a tányérra két szelet rántott húst, mellé házi készítésű csalamádé-t, rá egy chili paprikát.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére