Főoldal / Desszertek / Vodkás eper tejszínhabbal

Vodkás eper tejszínhabbal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vodkás eper tejszínhabbal

Vodkás eper tejszínhabbal

Hozzávalók:

  • banán 
  • 1 pohárnyi eper
  • cukor
  • vodka (kb. 6 cl)
  • tejszínhab
Elkészítési idő:10 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:1 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hűtőből kiveszem a banánt, s az epret, az epernek leszedem a csumáját, megmosom, a banánt szeletelem.

A pohár aljára rakom a banánt, rá pedig az eperszemeket. Cukrozom, felöntöm jól behűtött vodkával, visszateszem a poharat a hűtőbe legalább egy órára, hogy az ízek összeérjenek,.

Majd kiveszem, és nyomok rá tejszínhabot.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére