Főoldal / Szárnyas Ételek / Csirke combok hagymás zöldborsós mártással

Csirke combok hagymás zöldborsós mártással

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirke combok hagymás zöldborsós mártással

Csirke combok hagymás zöldborsós mártással

Hozzávalók:

  • 1 kg csirke comb
  • 1 csomag mirelit zöldborsó
  • 3 fej vöröshagyma
  • olaj 
  • só,bors, vegeta, piros paprika
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 fej fokhagyma
Elkészítési idő:1óra 15 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A csirke combokat megmossuk, és bő vízben főzni kezdjük.A fokhagymát megpucoljuk apróra vágjuk és hozzá adjuk, borsozzuk.Adunk hozzá még sót, és vegetát.
Puhára főzzük.A combokat kicsit lepirítjuk az olajon, majd kiszedjük egy külön tányérra.

A borsót kb 5 perc alatt megpároljuk.
A visszamaradt olajon megpirítjuk a megpucolt karikára vágott hagymát, és a borsót.
Felöntjük 2 dl vízzel és bele teszünk 1 evőkanál lisztet.Besűrítjük, majd vissza tesszük  bele a csirke combokat, és össze keverjük a mártással.

Rizi -bizivel, vagy főtt rizzsel tálaljuk.

Értékeld a receptet

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére