Főoldal / Sertés ételek / Fasírt koszorú sajtosan füstölt szalonnával

Fasírt koszorú sajtosan füstölt szalonnával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fasírt koszorú sajtosan füstölt szalonnával

Fasírt koszorú sajtosan füstölt szalonnával

Hozzávalók:

A fasírthoz:

  • 50 dkg darált hús
  • 1 marék zöldhagyma szár.
  • 1 fokhagyma
  • 1 tömlős magyaros sajt
  • 4 db beáztatott kinyomkodott kenyér
  • 2 tojás
  • 1 kanál szalonna zsír
  • bors, piros paprika

A tetejére:

  • 3 db hagyma
  • 6 csík füstölt szalonna
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A darált húshoz hozzá adjuk a kenyeret, a tojást, az apróra vágott zöld hagyma szárat, a kinyomott tömlős sajtot, a fűszereket, az apróra vágott fokhagymát, a zsírt, és alaposan össze keverjük.
Egy nagy tepsibe köralak formába igazítjuk a fasírtot.A hagymát felkarikázzuk, és betakarjuk vele a fasírtot,majd rátesszük a szalonna szeleteket is.

A szaftjával sűrűn locsolgatva a sütőben készre sütjük.

Tálaljuk szalma krumplival.

Jó étvágyat kívánok!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére