Főoldal / Sertés ételek / Fasírt koszorú sajtosan füstölt szalonnával

Fasírt koszorú sajtosan füstölt szalonnával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fasírt koszorú sajtosan füstölt szalonnával

Fasírt koszorú sajtosan füstölt szalonnával

Hozzávalók:

A fasírthoz:

  • 50 dkg darált hús
  • 1 marék zöldhagyma szár.
  • 1 fokhagyma
  • 1 tömlős magyaros sajt
  • 4 db beáztatott kinyomkodott kenyér
  • 2 tojás
  • 1 kanál szalonna zsír
  • bors, piros paprika

A tetejére:

  • 3 db hagyma
  • 6 csík füstölt szalonna
Elkészítési idő:1óra 15 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A darált húshoz hozzá adjuk a kenyeret, a tojást, az apróra vágott zöld hagyma szárat, a kinyomott tömlős sajtot, a fűszereket, az apróra vágott fokhagymát, a zsírt, és alaposan össze keverjük.
Egy nagy tepsibe köralak formába igazítjuk a fasírtot.A hagymát felkarikázzuk, és betakarjuk vele a fasírtot,majd rátesszük a szalonna szeleteket is.

A szaftjával sűrűn locsolgatva a sütőben készre sütjük.

Tálaljuk szalma krumplival.

Jó étvágyat kívánok!

Értékeld a receptet

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére