Főoldal / Tészta ételek / Sonkás ravioli pestóval

Sonkás ravioli pestóval

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sonkás ravioli pestóval

Sonkás ravioli zöld pestoval és parmezánnal

Hozzávalók:

  • 25 dkg sonkás ravioli
  • 8 ek, kb. 10 dkg vegyes zöld pesto
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db paradicsom
  • 12 db chilivel töltött zöld olívabogyó 
  • 3 db chili (elhagyható)
  • 5 dkg parmezán
  • olívaolaj
  • őrölt fekete bors
  • oregano
  • főzőtejszín
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A tésztát felteszem főni lobogó sós vízben.

Közben a paradicsomot felszeletelem, a fokhagymát felaprítom, a sajtot lereszelem.

Egy serpenyőben olívaolajon összekeverem a pesto-t a főzőtejszínnel és a fokhagymával. Összeforralom.

Leszűröm a megfőtt raviolit, és összeforgatom a szósszal.

Tálalok. A tányérra szedek a tésztából, teszek rá paradicsomot és olívabogyót, szórok rá chilit és reszelt sajtot.

Tipp / megjegyzés:
A hűtőben még volt egy üveg saját készítésű zöld pesto – Medvehagymás, retekleveles, spenótos, újhagymás, diós pesto – és egy zacskó ravioli, így pillanatok alatt elkészült az ebédem.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére