![Favorite Favorite](https://receptkiraly.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/heart.png)
![Loading Loading](https://receptkiraly.hu/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/img/loading.gif)
Baconos újhagymás ricottával göngyölt csirkemell
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A csirkemelleket szétnyitjuk, fólia között óvatosan kiklopfoljuk, mindkét oldalát sózzuk egy kicsit és megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel.
A bacont apró kockákra vágjuk,kipirítjuk és leszűrjük. Az újhagymát apróra vágjuk.
A ricottához keverjük a kipirított, leszűrt bacont és az apróra vágott újhagymát. Ízesítjük sóval és őrölt fehér borssal.
A csirkemellet a bacon zsírjával megkent alufóliára fektetjük, ráhalmozzuk a tölteléket, felgöngyöljük és szorosan az alufóliába csavarjuk.
A csomagokat tepsibe és/vagy sütőrácsra helyezzük, és előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!