Főoldal / Szárnyas Ételek / Baconos újhagymás ricottával göngyölt csirkemell

Baconos újhagymás ricottával göngyölt csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconos újhagymás ricottával göngyölt csirkemell

Baconös újhagymás ricottával göngyölt csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 25 dkg ricotta
  • 10 dkg bacon
  • 2 szál újhagyma
  • szárnyas fűszerkeverék
  • őrölt fehér bors
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemelleket szétnyitjuk, fólia között óvatosan kiklopfoljuk, mindkét oldalát sózzuk egy kicsit és megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel.

A bacont apró kockákra vágjuk,kipirítjuk és leszűrjük. Az újhagymát apróra vágjuk.

A ricottához keverjük a kipirított, leszűrt bacont és az apróra vágott újhagymát. Ízesítjük sóval és őrölt fehér borssal.

A csirkemellet a bacon zsírjával megkent alufóliára fektetjük, ráhalmozzuk a tölteléket, felgöngyöljük és szorosan az alufóliába csavarjuk.

A csomagokat tepsibe és/vagy sütőrácsra helyezzük, és előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Baconos újhagymás ricottával göngyölt csirkemell 5.00/5 (2 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére