Főoldal / Egytálételek / Csirkecomb krumpli és savanyú káposzta ágyon sütve

Csirkecomb krumpli és savanyú káposzta ágyon sütve

FavoriteLoadingElmentem!

 Csirkecomb krumpli és savanyú káposzta ágyon sütve

Csirkecomb krumpli és savanyú káposzta ágyon sütve

Hozzávalók:

  • 3 db egész csirkecomb (alsó+felső)
  • 50 dkg savanyú káposzta
  • 6 db közepes burgonya
  • 4 ek. sertés zsír
  • bors
  • ételízesítő
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A combokat megmossuk és ízlés szerint befűszerezzük.
A savanyú káposzta levét kinyomkodjuk (ha nagyon savanyú átmossuk), ezután a tepsi alján egyenletesen eloszlatjuk és rátesszük a zsírt.

A krumplit megpucoljuk majd karikára vágjuk és befűszerezzük. Eloszlatjuk a káposztás réteg tetején.
A combokat ráfektetjük a burgonya tetejére.
Alufóliával lefedjük majd 180 fokon kb. 1 órát sütjük. Ezután levesszük a fóliát a tetejéről és 10-15perc alatt pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánok!

Értékeld a receptet

Buzási Lászlóné Erzsébet (88 Recept)


Hagyj üzenetet Névtelen Üzenet visszavonása

A lap tetejére