Főoldal / Egytálételek / Csirkecomb krumpli és savanyú káposzta ágyon sütve

Csirkecomb krumpli és savanyú káposzta ágyon sütve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Csirkecomb krumpli és savanyú káposzta ágyon sütve

Csirkecomb krumpli és savanyú káposzta ágyon sütve

Hozzávalók:

  • 3 db egész csirkecomb (alsó+felső)
  • 50 dkg savanyú káposzta
  • 6 db közepes burgonya
  • 4 ek. sertés zsír
  • bors
  • ételízesítő
Elkészítési idő:1óra 30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:3 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A combokat megmossuk és ízlés szerint befűszerezzük.
A savanyú káposzta levét kinyomkodjuk (ha nagyon savanyú átmossuk), ezután a tepsi alján egyenletesen eloszlatjuk és rátesszük a zsírt.

A krumplit megpucoljuk majd karikára vágjuk és befűszerezzük. Eloszlatjuk a káposztás réteg tetején.
A combokat ráfektetjük a burgonya tetejére.
Alufóliával lefedjük majd 180 fokon kb. 1 órát sütjük. Ezután levesszük a fóliát a tetejéről és 10-15perc alatt pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánok!

Értékeld a receptet

Buzási Lászlóné Erzsébet (81 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére