Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Almás sonkasaláta

Almás sonkasaláta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Almás sonkasaláta

Almás sonkasaláta

Hozzávalók:

  • 3 darab piros alma
  • 1 fej saláta
  • 15 deka gépsonka
  • 10 deka bármilyen sajt
  • 3 deci joghurt
  • citromlé
  • egy csipet őrölt fahéj
Elkészítési idő:15 percFogyókúrás:igen
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Egy tálat szépen kirakunk a megmosott, lecsepegtetett salátalevelekkel.
A maradék megmosott salátát apróra összetépjük.

A megmosott almát héjastul kis darabokra vágjuk, lecsepegtetjük egy kis citromlével, hogy ne barnuljon be olyan hamar.

A gépsonkát és a sajtot felkockázzuk, és összekeverjük az almával. kevés citromlével meglocsolhatjuk.

A joghurtot összekeverjük egy csipet fahéjjal és a salátára öntjük.

Az almás sonkasaláta, vacsorára kiváló pirított barna kenyérrel, de akár magában is fogyasztható.

Fogyókúrázóknak is ajánlom.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére