Főoldal / Tészta ételek / 20 perces halas tészta

20 perces halas tészta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

20 perces halas tészta

20 perces halas tészta

Hozzávalók:

  • 1 tonhal konzerv növényi olajban
  • 1 kis pohár tejföl
  • 200 ml főzőtejszín
  • 2 gerezd duci fokhagyma
  • só, bors
  • 1 csomag durum penne tészta
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A tésztát sós vízben megfőzzük.

Közben elkészítjük a halas mártást.

A halkonzervet az olajjal együtt lábosba tesszük és átpirítjuk.

Hozzányomjuk a fokhagymákat és együtt pirítjuk.

Amikor jön a fokhagyma illata, beleöntjük a tejszínt és felforraljuk.

Hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk, borsozzuk és addig kevergetjük, amíg mártás sűrűségű lesz. (kb. 1-2 perc)

Közben a tésztát leszűrjük és lehet tálalni.

Értékeld a receptet

kricsu (43 Recept)

Szeretek főzni, szeretek a főzős oldalakon új dolgokat tanulni.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére