Főoldal / Desszertek / Gesztenyés bonbon

Gesztenyés bonbon

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gesztenyés bonbon

Gesztenyés bonbon

Hozzávalók:

  • 20 dkg natúr gesztenyemassza
  • 15 db magozott meggy
  • 40 dkg csoki
  • 10 dkg keksz
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csoki vízgőz felett felolvasztjuk. A gesztenyét a darált keksszel összegyúrjuk, a rummal ízesítjük.

Kicsi golyókat gyúrunk a masszából, és mindegyik közepébe 1-1 szem meggyet teszünk. A hűtőbe tesszük a golyókat, hogy jól lehűljenek, majd az olvasztott csokiban megmártjuk őket. Rácsra vagy sütőpapírra sorakoztatjuk míg a csokoládé megköt.

Gesztenyés bonbon 3.40/5 (5 értékelés)

Mária Bársonyné Dankovics (279 Recept)

Anya vagyok és feleség aki szeret főzni, sütni. Szeretek új dolgokat alkotni, a családom a kritikusaim, ők mondanak véleményt az elkészített ételekről és a sütikről. Emellett szeretném a régi családi recepteket bemutatni mert a régi háziasszonyok tudtak olcsón, finomat készíteni. Ez a célon hogy a fiatal háziasszonyok is tanulhassanak tőlem, nekem ez okoz örömet ha átadhatom amit én tanultam !!!


Szólj hozzá!

A lap tetejére