Főoldal / Szárnyas Ételek / Rántott szelet a nyár ízeivel

Rántott szelet a nyár ízeivel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott szelet a nyár ízeivel

Rántott szelet a nyár ízeivel

Hozzávalók:

  • 2 nagyobb filézett csirkeszárny
  • 2 tojás
  • 10 deka liszt
  • zsemlemorzsa
  • olaj 
  • méz
  • barack, szőlő, som, körte, piros alma…. stb.
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A húst szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk, sózzuk és a szokásos módon bepanírozzuk. (liszt-tojás-zsemlemorzsa) A hús szeleteket forró olajban kisütjük.

A gyümölcsöket megpucoljuk és kisebb darabokra szeleteljük. Egy evőkanál olívaolajjal és mézzel kicsit összemelegítjük. Ez pár perc, amíg picit megpuhulnak.

A hús szeleteket rizzsel burgonyapürével és gyümölcsökkel tálaljuk.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére