Főoldal / Desszertek / Hernyócska

Hernyócska

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Hernyócska

Hernyócska

Hozzávalók:

  • 1 cs háztartási keksz
  • 1 karamellás puding
  • 1 l tej
  • 1 bögre búzadara
  • 6 ek cukor
  • 6 ek nutella
  • 1 vaníliás cukor
  • fél cs Rama
  • díszítéshez tortadara
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Normál Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A háztartási kekszet 3 részre osztjuk.
Az első réteget hernyó alakba formáljuk.

A pudingot fél liter tejjel elkészítjük.
Rárakjuk a kekszre.
Újabb sor háztartási keksz következik.

A másik fél liter tejből tejbegrízt készítünk, amibe beletesszük a margarint, vaníliás cukrot, cukrot, és sűrűre főzzük.
Rátesszük a kekszrétegre.

Befejezzük a 3. réteggel a hernyót, és bekenjük az egész hernyót nutellával.

A szeme nutellából, a szarva és a szája kekszből készül.
Legvégén megszórjuk tortadarával.

Tipp / megjegyzés:
A lányom farsangjára készült nagyon mókás ,a gyerekek imádták gyorsan elfogyott.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére