Főoldal / Sertés ételek / Hurka kolbász baconos krumplival

Hurka kolbász baconos krumplival

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Hurka kolbász baconos krumplival

Hurka kolbász baconos krumplival csőben sütve 2

Hozzávalók:

  • 1 tálca disznótoros (2 db kolbász, 2 db májas, 2 db véres hurka)
  • 7 db nagyobb újkrumpli
  • 7 szelet bacon
  • libazsír
  • őrölt fekete bors
Elkészítési idő:1óra 15 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A hurkát és kolbászt egy tepsibe rakom, villával megszurkálom, bekenem a libazsírral, és a sütőben mindkét oldalán 180 fokon megsütöm (kb 2×30 perc), a végén grillezem.

A krumplikat alaposan megpucolom, félig megfőzöm, sózom, borsozom, majd betekerem egy szelet bacon szalonnába.

Amikor a hurkák, kolbászok megsültek, a zsírjába berakom őket és szépen megsütöm. (Lehet persze ezt egyszerre is csinálni, de a nagyobbik tepsi foglalt volt.)

 

(Én ecetes paprikát ettem hozzá. Sör, vagy vörösbor egyaránt passzol mellé.)

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére