Főoldal / Levesek / Húsleves kacsa farhátból metélttésztával

Húsleves kacsa farhátból metélttésztával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Húsleves kacsa farhátból metélttésztáva

Húsleves kacsa farhátból metélttésztával

Hozzávalók:

  • 2 db kacsafarhát
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db petrezselyem-
  • gyökér
  • 0,5 fej karalábé
  • 0,5 fej kicsi zeller
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 3 db chili
  • 1 db paradicsom
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db krumpli
  • zellerlevél
  • petrezselyemlevél
  • egész fekete bors 
  • 1 db zöldségleves kocka
  • őrölt fekete bors
  • 1 csésze finommetélt
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A farhátakat kettévágom, egy fazékba teszem. Felöntöm vízzel, és fűszerezem. Amíg a farhát fő, felvágom a zöldségeket, majd a leveshez adom.

Kifőzöm a tésztát. Amikor a farhát megfőtt, félreteszem. (kását készítek belőle)

A levesből merek, szedek hozzá tésztát, teszek rá petrezselyemlevelet és chilipaprikát.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére