Főoldal / Birka / Marha / Pácolt bárányszeletek tárcsán sütve

Pácolt bárányszeletek tárcsán sütve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Pácolt bárányszeletek tárcsán sütve

Pácolt bárányszeletek tárcsán sütve

Hozzávalók:

  • 6-8 bárányhús szelet ( lehet lapocka, combfilé, gerincfilé stb.)
  • 3 dl olívaolaj
  • 3 ek apróra vágott rozmaring
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 2-3 egész babérlevél
  • 1 ek méz
  • só, őrölt bors
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

Az olajat elkeverjük a rozmaringgal, sóval, borssal, mézzel. Beletörjük a fokhagymát, beletesszük a babérlevelet, majd belehelyezzük a megtisztított kisebb darabokra vágott bárányhúsokat.

2-3 órát a pácban pihentetjük, de a legjobb ha egy éjszakára a hűtőben hagyjuk.

A tárcsában olajat hevítünk, majd a pácolt bárányhúsokat ropogósra sütjük benne.

Értékeld a receptet

huszanke (38 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére