Főoldal / Szárnyas Ételek / Oregánós csirkeragu

Oregánós csirkeragu

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Oregánós csirkeragu

Oregánós csirkeragu

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemell
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • őrölt bors, oregánó, só, delikát
  • 4 ek olaj
  • 4 dl főzőtejszín
  • 50 dkg rizs
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemellet megmossuk és vékony csíkokra vágjuk.

A vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát átpréseljük, majd kevés olajon rövid idő alatt megdinszteljük.

Rádobjuk a húst, átforgatjuk, borsozzuk és oreganoval fűszerezzük, majd lefedve a saját levében 15 percig pároljuk.

Ezt követően felöntjük a főzőtejszínnel, sózzuk, delikáttal ízesítjük ,és néhány perc alatt összefőzzük.

Melegen, párolt rizzsel tálaljuk.

Értékeld a receptet

huszanke (38 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére