Főoldal / Hal ételek / Sült hal burgonyapürével

Sült hal burgonyapürével

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült hal burgonyapürével

Sült hal burgonyapürével

Hozzávalók:

  • 1 kg halfilé
  • halfűszer
  • 1 kg burgonya
  • gyömbér (elhagyható)
  • zöldpetrezselyem
  • olaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A filét sóval, és tetszés szerinti halfűszerrel bedörzsöljük. Forró serpenyőben kevés olajon készre sütjük.

A burgonyát megpucoljuk, kockákra vágjuk, és sós vízben puhára főzzük. Ha megfőtt leszűrjük, összetörjük, teszünk bele egy pici gyömbért ízlés szerint.

A halat a tört burgonyával, petrezselyemmel megszórva, ízlés szerint citrommal meglocsolva kínáljuk.

Értékeld a receptet

Mária Bársonyné Dankovics (279 Recept)

Anya vagyok és feleség aki szeret főzni, sütni. Szeretek új dolgokat alkotni, a családom a kritikusaim, ők mondanak véleményt az elkészített ételekről és a sütikről. Emellett szeretném a régi családi recepteket bemutatni mert a régi háziasszonyok tudtak olcsón, finomat készíteni. Ez a célon hogy a fiatal háziasszonyok is tanulhassanak tőlem, nekem ez okoz örömet ha átadhatom amit én tanultam !!!


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére