

Sült camembert rozmaringos kenyérrel és diós vörösáfonyával
Hozzávalók:Fejenként:
A körethez:
|
|
Elkészítés:
A camembert sajt tetejét fél centi mélyen bevágjuk (cikkesre vagy rácsosra),ügyelve arra,hogy ne szúrjuk át a sajtot teljesen.
A vájatokba fokhagyma gerezdeket és kakukkfüvet dugdosunk.
Egy hőálló edényke aljába 1ek fehérbort teszünk, erre kerül a sajt. Célszerű minden sajtot külön edénybe tenni.
A tetejére ízlés szerint friss borsot őrlünk,és egy-egy rozmaring ágat szúrunk a közepébe.
a tálkákat alufóliába csomagoljuk úgy hogy a teteje nyitott legyen..
20-30 percre 180 fokos sütőbe tesszük. Addig sütjük ameddig a teteje elkezd olvadni.
A diót 10 perc alatt megpirítjuk a sütőben. A héját ledörzsöljük róla és az aszalt áfonyával együtt felaprítjuk.
Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat majd beledobjuk a rozmaring ágat,amit addig pirítunk amíg illatozni kezd.
Az ágat kivesszük a vajból,majd a baguette szeleteket addig pirítjuk benne amíg szép aranybarna színük lesz.
An outstanding share! I’ve just forwarded thks onto
a colleague who had been doing a little homework oon this.
Annd he actually ordered mme breakfast duee
tto the factt thuat I found it forr him… lol. So leet me reword
this…. Thnks for tthe meal!! But yeah, thanx foor spending tthe tkme tto discus this isse heee oon ypur site.
Thanks foor finally wwriting abojt > Sült camemberrt rozmaringos kenyérrel és
diós vörösáfonyával | Receptkirály.hu < Liked it!