Főoldal / Sertés ételek / Rántott sertésvelő

Rántott sertésvelő

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott sertésvelő

Rántott sertésvelő

Hozzávalók:

  • 4 db sertésvelő
  • 1 db tojás
  • 1 ek liszt
  • prézli
  • olaj
  • őrölt fekete bors
  • majonéz
Elkészítési idő: 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A sertésvelőt langyos vízben megmossuk, a hártyáját eltávolítjuk, kettőbe, vagy kisebb szeletekre vágjuk.

Sózzuk, borsozzuk, bepanírozzuk és forróolajban megsütjük. Azonnal tálaljuk. A tetejére nyomunk majonézt.

Köretként lehet hozzá krumplipürét, sült krumplit, petrezselymes sós krumplit, majonézes krumplit, párolt rizst stb. adni.

Díszítésként tehetünk a tányérra citromkarikát, petrezselymet.

Én most kenyérrel és ecetes uborkával fogyasztottam.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére