Főoldal / Desszertek / Vanília puding sárgabarack befőttel

Vanília puding sárgabarack befőttel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vanília puding sárgabarack befőttel

Vanília puding sárgabarack befőttel

Hozzávalók:

  • 1 tasak (5 dkg) vanília puding por
  • 1/2 l tej
  • kevés cukor
  • citrom
  • sárgabarack befőtt
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Egy edényben feltesszük a tej zömét forrni. A sárgabarackokat szeletekre vágjuk.

Kevés hideg tejben a pudingot csomó mentesre keverjük, adunk hozzá kevés cukrot (el is hagyható), csepegtetünk bele citromot, majd a forró tejhez öntjük. Állandó keverés mellett addig főzzük, míg a kívánt sűrűséget elérjük.

A pudingot beleöntjük egy kehelybe, egy kivételével beletesszük a barackokat. Amikor kihűlt, és megdermedt, díszítésként rátesszük a közepére a barackot. Hidegen fogyasztjuk

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére