Főoldal / Egytálételek / Tojásos lecsó

Tojásos lecsó

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tojásos lecsó

Tojásos lecsó

Hozzávalók:

  • 1 kg paprika
  • 3-4 szem paradicsom
  • erős paprika ízlés szerint
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 20 dkg kolozsvári szalonna
  • 6 db tojás 
  • 1 kk piros paprika
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A paprikát karikára, a paradicsomot gerezdekre, a hagymát laskára vágjuk.

Felkockázzuk a szalonnát és kisütjük a zsírját. Amikor majdnem kész, belerakjuk a hagymát és együtt pirítjuk.

A tűzről félrehúzzuk és megszórjuk a pirospaprikával. Beletesszük a paprikát, paradicsomot megsózzuk és jól elkeverjük.

Fedő nélkül, gyakran kevergetve sütjük. A mikor elkészült hozzáadjuk a felvert tojásokat.

Egyszerű, és finom egytálétel.

Értékeld a receptet

kricsu (43 Recept)

Szeretek főzni, szeretek a főzős oldalakon új dolgokat tanulni.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére